ArchitectuurNL

ArchitectuurNL is een vakblad en website over de wereld van de architect. Een inspiratiebron met volop artikelen over spraakmakende architecten, unieke projecten en ondernemen.

www.architectuur.nl

BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus)

De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. Met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving. Bij de BNA zijn bijna 1200 architectenbureaus aangesloten.

www.bna.nl

BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten)

BNI is de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten. Het doel van de organisatie is het stimuleren en promoten van Nederlandse interieurarchitecten, in zowel binnen- als buitenland.

www.bni.nl

Bouwen met Staal (Building with Steel)

Dit vaktijdschrift, opgericht in 1967, verschaft nieuws en actualiteiten, evenals informatie over recente staalprojecten en (wetenschappelijke) ontwikkelingen die te maken hebben met bouwen met staal.

Deze publicatie trekt de interesse van zo’n 18.000 lezers: van ontwikkelaars en nationale en gemeentelijke overheden, tot architecten, aannemers, ingenieurs, staalfabrikanten, producenten en leveranciers.

www.bouwenmetstaal.nl

Interieurbouw

Interieurbouw online is een onafhankelijk magazine voor interieurbouw, meubelmakers, timmerbedrijven, opleidingen en toeleveranciers in Nederland en België.

www.interieurbouwonline.nl

Dutch Design Daily

Dutch Design Daily is een online platform waarop iedere dag een nieuw actueel onderwerp getoond wordt op het brede gebied van Dutch Design, architectuur, e-culture, fotografie, grafische vormgeving, mode & textiel, product design en ruimtelijke vormgeving. Ook worden er interviews met ontwerpers getoond en is er aandacht voor onderwijs en erfgoed.

dutchdesigndaily.com

FRAME

Frame is ’s werelds meest toonaangevende interieurdesignpublicatie. Het tijdschrift heeft abonnees en leveranciers in 73 landen, evenals digitale redacteuren en vergunningen in China, Korea en Turkije. Sinds the oprichting in 1997 is het blad trouw gebleven aan zijn missie: om interieurarchitectuur op de kaart te zetten.

www.frameweb.com

Inside Information

Vaktijdschrift over projectinrichting en (interieur)architectuur

www.insideinformation.nl

Binnenwerk

Vaktijdschrift & website over interieurbouw, standbouw en scheepsbetimmering in Nederland. Altijd het laatste nieuws en informatie over techniek en design.

www.binnenwerk-online.nl

PI

Pi is het toonaangevende tijdschrift in Nederland en België voor interieurarchitectuur en interieurproducten voor de totale projectmarkt: kantoren, horeca- en winkelinterieurs, openbare gebouwen, gebouwen in de culturele sector, de zorgsector en het onderwijs.

www.pi-online.nl

Biobased Press

We willen ontdekken hoe een duurzame samenleving eruit ziet door de actuele ontwikkelingen onder de aandacht te brengen.

www.biobasedpress.eu

BNO

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers ondersteunt ontwerpers en ontwerpbureaus in hun werk en carrière. Wij zetten ons in voor de professionalisering en promotie van de Nederlandse ontwerpsector.

www.bno.nl

Connecting the Dots

Connecting the Dots publiceert en presenteert Nederlandse ontwerpers en designcultuur op een internationaal podium tijdens belangrijke designevenementen en beurzen. Onze activiteiten zijn altijd inhoudsgestuurd, met de nadruk op het onthullen van de nieuwste ontwikkelingen in de ontwerpcultuur. Connecting the Dots organiseert ook beurzen, tentoonstellingen, debatten en netwerkevenementen.

thedots.nl

FashionUnited

FashionUnited is een toonaangevend onafhankelijk platform voor de modebranche met het laatste mode nieuws, trends, en de meest complete mode vacaturebank.

fashionunited.nl

Innovatieve Materialen

Innovatieve Materialen is een vakblad over nieuwe, duurzame en/of veelbelovende materialen voor de bouw en GWW-sector. Innovatieve Materialen gaat over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bouwmaterialen, variërend veiligheidseisen tot de meest economische keuze, van esthetiek tot carbon footprint.

www.innovatievematerialen.nl

Facade360

Facade360 heeft een uniek bereik in Nederland & België onder beslissers op het gebied van gevelbouw. Breng uw expertise, knowhow, projecten en producten onder de aandacht via onze crossmediale mogelijkheden!

www.facade360.nl