MaterialDistrict (voorheen Material Xperience) is de grootste multisectorale materialenbeurs ter wereld voor R&D en design professionals en vindt plaats van 12-14 maart 2019 in Rotterdam Ahoy.

 

Nieuwe ontmoetingen creëren kansen voor nieuwe projecten. Maar wáár ontmoet je R&D en design professionals die jouw materiaal ‘de volgende dag’ voorschrijven? MaterialDistrict Rotterdam (voorheen Material Xperience) is hét enige jaarlijkse vakevenement dat materiaal fabrikanten en materiaal voorschrijvers uit alle relevantie industrieën bij elkaar brengt. Als exposant ben je verzekerd van een succesvolle ervaring in het leggen van nieuwe contacten met een relevant en gevarieerd publiek. Het concept is uniek: je hebt het gemak van een compleet pakket met een hoog resultaat tegen lage kosten.

 

De volgende editie van MaterialDistrict Rotterdam vindt plaats van 12 tot en met 14 maart 2019 in Ahoy, Rotterdam. De tentoonstelling trekt een dynamische mix aan van toonaangevende (ontwerp) bureaus, architecten, R&D-professionals, bestekschrijvers, studenten, brandmanagers, inkopers en andere materiaal professionals uit alle relevante industrieën. We verwachten de 8.406 bezoekers die de driedaagse show in 2018 hebben bezocht, te overtreffen.

 

Download hier onze brochure met een overzicht van onze betaalbare all-in deelname pakketten. Het aantal exposanten van MaterialDistrict Rotterdam 2019 groeit snel, dus boek je stand snel en mis het niet!