MaterialDistrict: Middenin je doelgroep!

Persoonlijke gesprekken zijn het fundament van zakendoen. Maar waar kun je de mensen ontmoeten die aanraden je product of materiaal de volgende dag te gebruiken? MaterialDistrict is het prominente professionele evenement voor interieurontwerpers, architecten en creatieve professionals gericht op materialen, innovatie en inspiratie. Het concept is uniek: het gemak van een compleet pakket met een hoog succesgehalte voor een lage prijs.

Materia maakt het je makkelijk: geen dure standconstructie, maar een exclusief milieu met de bekende witte Materia-kubussen, die optimaal recht doen aan je presentatie. Samen met jou zullen we zorgen dat je maximaal contact krijgt. Eén manier om dit te doen is door een conferentie of lezing te organiseren, of een bijeenkomst houden voor je zakenpartners in onze VIP-lounge. Je hebt ook de mogelijkheid om je product te promoten in de periode voor en na het evenement, ofwel in onze media ofwel in die van onze partners.

Elk jaar trekt de onafhankelijke Materia-tentoonstelling en het programma met wereldberoemde sprekers duizenden architecten en andere creatieve professionals. Dit betekent dat onze geselecteerde partners maximale aandacht krijgen voor hun bijdragen. Dit leidt niet alleen tot consequent hoge waarderingen van bezoekers en exposanten, maar het evenement heeft ook al jaren het hoogste aantal nieuwe contracten per vierkante meter tot stand gebracht!