MaterialDistrict (voorheen Material Xperience) is de grootste multisectorale materialenbeurs ter wereld voor R&D- en designprofessionals en vindt plaats van 12-14 maart 2019 in Rotterdam Ahoy.

 

Nieuwe ontmoetingen creëren kansen voor nieuwe projecten. Maar wáár ontmoet je R&D- en designprofessionals die jouw materiaal ‘de volgende dag’ voorschrijven? MaterialDistrict Rotterdam is hét enige jaarlijkse vakevenement dat materiaalfabrikanten en materiaalvoorschrijvers uit alle relevantie industrieën bij elkaar brengt. Als exposant ben je verzekerd van een succesvolle ervaring in het leggen van nieuwe contacten met een relevant en gevarieerd publiek. Het concept is uniek: je hebt het gemak van een compleet pakket met een hoog resultaat tegen lage kosten. Voor meer informatie en prijzen kunt u hier de brochure downloaden.

 

De volgende editie van MaterialDistrict Rotterdam vindt plaats van 12 tot en met 14 maart 2019 in Ahoy, Rotterdam. De tentoonstelling trekt een dynamische mix aan van toonaangevende (ontwerp)bureaus, architecten, R&D-professionals, bestekschrijvers, studenten, brandmanagers, inkopers en andere materiaalprofessionals uit alle relevante industrieën. We verwachten de 8.406 bezoekers die de driedaagse show in 2018 hebben bezocht, te overtreffen.

 

Het aantal exposanten van MaterialDistrict Rotterdam 2019 groeit snel, dus boek snel je stand en mis het niet!