MaterialDistrict (voorheen Material Xperience) is hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals en vindt plaats van 17-19 maart 2020 in Rotterdam Ahoy.

 

Nieuwe ontmoetingen creëren kansen voor nieuwe projecten. Maar wáár ontmoet je R&D- en designprofessionals die jouw materiaal ‘de volgende dag’ voorschrijven? MaterialDistrict Rotterdam is hét enige jaarlijkse vakevenement dat materiaalfabrikanten en materiaalvoorschrijvers uit alle relevantie industrieën bij elkaar brengt. Als exposant ben je verzekerd van een succesvolle ervaring in het leggen van nieuwe contacten met een relevant en gevarieerd publiek. Het concept is uniek: je hebt het gemak van een compleet pakket met een hoog resultaat tegen lage kosten. Voor meer informatie en prijzen kunt u hier de brochure downloaden.

 

De volgende editie van MaterialDistrict Rotterdam vindt plaats van 17 tot en met 19 maart 2020 in Ahoy, Rotterdam. De tentoonstelling trekt een dynamische mix aan van toonaangevende (ontwerp)bureaus, architecten, R&D-professionals, bestekschrijvers, studenten, brandmanagers, inkopers en andere materiaalprofessionals uit alle relevante industrieën.

 

Het aantal exposanten van MaterialDistrict Rotterdam 2020 groeit snel, dus boek snel je stand en mis het niet!