Ontmoeting is de basis van zakendoen. Maar waar ontmoet je R&D- en designprofessionals die jullie materiaal voor hun volgende project voorschrijven? MaterialDistrict Rotterdam (voorheen Material Xperience) is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel & interieurbouw en tentoonstelling, stage & decor) bij elkaar brengt.

Als exposant is een geweldige ervaring en contact met een gevarieerd en relevant publiek gegarandeerd. Het concept is uniek: jullie hebben het gemak van een compleet pakket met een bewezen resultaat met diverse deelnamemogelijkheden voor elk budget.

Het professionele team van MaterialDistrict is nauw betrokken bij elke exposant. We gaan ervoor dit jullie beste eventervaring ooit te maken. Wij verzorgen vrijwel alles voor jullie; de basisstandconstructie inclusief jullie logo, cross-mediale promotie van jullie noviteit(en) voor, tijdens en na het event en de catering voor jullie standbemanning. Om het aantal bezoekers bij jullie stand te maximaliseren, staan onze ontwerpers kosteloos tot jullie beschikking voor het ontwerpen van een succesvol stand-concept waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de aantrekkingskracht van jullie materialen.

“Hier ontmoeten we de doelgroepen die we normaal niet kunnen bereiken.”

Michel van den Goorbergh, Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen

Voor vragen, persoonlijk advies en meer informatie, neem contact op met Lottie de Wit-Beemer op +31 (0)6 319 682 44, lottie@materialdistrict.com.

CUBICAL 1/8

Een CUBICAL 1/8 biedt de ideale mogelijkheid om tegen lage kosten een noviteit te lanceren of een nieuwe markt af te tasten. Het pakket omvat een presentatiekubus van 1×1 m met 1 persoon bemanning (inclusief catering), een editorial in de officiële beurscatalogus en op de officiële beurswebsite (Rotterdam.MaterialDistrict.nl).

Presentatiekubus 1×1 m inclusief logo, egale standverlichting, 1 persoon standbemanning, catering voor 1 pers., 1⁄2 pagina editorial in de officiële beurscatalogus en op de officiële beurswebsite Rotterdam.MaterialDistrict.nl.

CUBICAL 1/4

Een CUBICAL 1/4 is het meest gekozen standtype en biedt de mogelijkheid jullie materialen op een grotere schaal te presenteren. Het pakket omvat een zwartstalen pergolaconstructie inclusief jullie logo, 3×3 m vloeroppervlak en 3×3 m wandoppervlak, 2 personen standbemanning (inclusief catering), een editorial in de officiële beurscatalogus en op de officiële beurswebsite (Rotterdam.MaterialDistrict.nl).

Zwartstalen pergolastandconstructie 3×3 m inclusief logobord, lichtgrijs tapijt, verticale wandruimte 3×3 m (hxb), egale standverlichting, 2 pers. standbemanning, catering voor 2 pers., 1⁄2 pagina editorial in de officiële beurscatalogus, editorial op Rotterdam.MaterialDistrict.nl.

CUBICAL 1/2

Een CUBICAL 1/2 zorgt voor optimale zichtbaarheid binnen jullie doelgroep. Het pakket omvat een zwartstalen pergolaconstructie inclusief jullie logo, 3×6 m vloeroppervlak en 3×6 m wandoppervlak, 4 personen standbemanning (inclusief catering), optioneel toegang tot de VIP-lounge, een 1/1 pagina editorial in de officiële beurscatalogus en editorial op de officiële beurswebsite (Rotterdam.MaterialDistrict.nl).

Zwartstalen pergolastandconstructie 3×6 m inclusief logobord, lichtgrijs tapijt, verticale wandruimte 3×6 m (hxb), egale standverlichting, 4 pers. standbemanning, catering voor 4 pers., 1/1 pagina editorial in de officiële beurscatalogus, editorial op Rotterdam.MaterialDistrict.nl.

CUBICAL 1/1

Een CUBICAL 1/1 brengt jullie op alle mogelijke manieren in contact met jullie doelgroep. Het pakket omvat een zwartstalen pergolaconstructie inclusief jullie logo, 6×6 m vloeroppervlak en 3×12 m wandoppervlak, 8 personen standbemanning (inclusief catering), toegang tot de VIP-lounge, 2/1 pagina editorial in de officiële beurscatalogus en editorial op de officiële beurswebsite (Rotterdam.MaterialDistrict.nl).

Zwartstalen pergolastandconstructie 6×6 m inclusief logobord, lichtgrijs tapijt, verticale wandruimte 3×12 m (hxb), egale standverlichting, 8 pers. standbemanning, catering voor 8 pers., locatie direct naast de exclusieve VIP-lounge, 2/1 pagina editorial in de officiële beurscatalogus, editorial op Rotterdam.MaterialDistrict.nl.

Redenen om mee te doen aan MaterialDistrict

  • Ontmoet duizenden R&D- en designprofessionals
  • Direct contact met belangrijke voorschrijvers
  • Geen dure standbouw
  • Professioneel advies over standconcept en jouw materiaalpresentatie
  • Platform voor alle relevante sectoren

“Het open standontwerp en de focus op de materialen nodigen uit voor een gesprek.”

Harry, Prints van Oranje
Voor vragen, persoonlijk advies en meer informatie, neem contact op met Lottie de Wit-Beemer op +31 (0)6 319 682 44, lottie@materialdistrict.com.