Het professionele team van MaterialDistrict is nauw betrokken bij elke exposant. Wij zijn vastberaden om dit je beste beurservaring ooit te maken. Wij zorgen voor bijna alles, van de standaard standbouw en logo-presentatie, tot promotionele activiteiten, catering en algemeen advies en (ontwerp)ondersteuning. Wij helpen en begeleiden je bij het optimaliseren van jullie stand concept en presentatie van jullie materialen. Dit zal het aantal bezoekers op jullie stand maximaliseren.

“Hier ontmoeten we de doelgroepen die we normaal niet kunnen bereiken.”

Michel van den Goorbergh, Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen

MaterialDistrict maakt het je gemakkelijk; geen dure stands, maar in plaats daarvan een high-end omgeving met de beroemde MaterialDistrict witte kubussen en zwarte ‘pergola’ frames waarin jullie materialen de helden van de show worden. Samen zorgen we voor maximale exposure. Je kunt lezingen organiseren of je zakelijke relaties ontvangen in onze VIP Lounge. Er zijn ook veel mogelijkheden om jullie innovaties te promoten in de periode zowel voor als na het evenement.

Redenen om mee te doen aan MaterialDistrict

  • Ontmoet duizenden R&D- en designprofessionals
  • Direct contact met belangrijke voorschrijvers
  • Geen dure standbouw
  • Platform voor alle relevante 
sectoren
  • Deelname al vanaf € 2.350,-

“Het open standontwerp en de focus op de materialen nodigen uit voor een gesprek.”

Harry, Prints of Orange
Voor vragen, persoonlijk advies en meer informatie, neem contact op met Ricardo van Osselen op +31 (0)20 713 0613 of via ricardo@materialdistrict.com.