MaterialDistrict Rotterdam 2019 (voorheen Material Xperience)

Direct contact met R&D- en designprofessionals

MaterialDistrict (voorheen Materia) brengt jullie in contact met R&D- en designprofessionals. Maar daarnaast óók met nieuwe markten en doelgroepen uit alle belangrijke sectoren waar materiaal-innovatie belangrijk is. Als het leidende netwerk op het gebied van innovatieve materialen verbinden wij jullie continu met tienduizenden creatieve professionals uit de architectuur-, interieur-, fashion-, mobility-, product- en grafische sector.

 

MaterialDistrict Rotterdam

Ontmoeting is de basis van zakendoen. Maar wáár ontmoet je nieuwe doelgroepen of hoe boor je nieuwe markten aan? MaterialDistrict Rotterdam is sinds 2006 hét toonaangevende vakevenement gericht op innovatieve en inspirerende materialen. Het concept is uniek: je hebt het gemak van een compleet pakket met een hoog resultaat tegen lage kosten.

MaterialDistrict maakt het je gemakkelijk; geen dure standbouw maar een high-end omgeving met een mooie look-and-feel waarop jullie presentatie optimaal tot zijn recht komt. Samen met jou zorgen we voor maximale exposure. Ook zijn er veel mogelijkheden om jullie noviteit in de periode voor én na het evenement te promoten.

Redenen om mee te doen aan MaterialDistrict

  • Ontmoet duizenden R&D- en designprofessionals
  • Direct contact met belangrijke voorschrijvers
  • Geen dure standbouw
  • Platform voor alle relevante 
sectoren
  • Deelname al vanaf € 2.350,-

 

Voor vragen, persoonlijk advies en meer informatie, neem contact op met Ricardo van Osselen op +31 (0)20 713 0613 of via r.vanosselen@materia.nl.