MaterialDistrict (voorheen Material Xperience) is hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals en vindt plaats van 17-19 maart 2020 in Rotterdam Ahoy.

Wat kun je allemaal verwachten?

Noviteiten van bekende merken

Een groot aantal bekende merken introduceren hun nieuwe materiaalinnovaties tijdens MaterialDistrict Rotterdam aan het grote publiek. In totaal exposeren meer dan 200 toonaangevende materiaalfabrikanten in alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel & interieurbouw, en tentoonstelling, stage & decor) hun noviteiten: het ‘nieuwste van het nieuwste’ is dus letterlijk wat je vindt tijdens een bezoek aan MaterialDistrict Rotterdam 2020.

Onafhankelijke tentoonstelling

Waar in eerdere edities MaterialDistrict Rotterdam werd opgedeeld in verschillende sectoren, wordt in de editie van 2020 kruisbestuiving tussen verschillende sectoren gepromoot door bezoekers los te laten tussen materiaalfabrikanten voor de ruimtelijke vormgeving. Om niets te missen, kan men de zogenoemde ‘innovatieroute’ volgen, waarin de meest innovatieve materialen in de vorm van beleving worden getoond.

Tijdens het bezoek aan hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals kan de bezoeker zich natuurlijk ook op de 250 nieuwste materialen uit de onafhankelijke collectie verheugen.

 

Spraakmakend lezingenprogramma

MaterialDistrict staat bekend om haar spraakmakende lezingenprogramma, waarin gerenommeerde (inter)nationale architecten, wetenschappers, ontwerpers en andere experts de laatste ontwikkelingen op materiaalgebied delen met het publiek.

Voor updates over het programma, exposanten en specials volg ons via Facebook, InstagramLinkedIn en Twitter. Schrijf je hieronder in op onze wekelijkse nieuwsbrief zodat je als eerste op een uitnodiging voor MaterialDistrict Rotterdam ontvangt.